START   FÖRETAGET   MILJÖ   SERVICE   AUTOMATER   SORTIMENT   ÅTERFÖRSÄLJARE 
 

 

FÖRETAGET
 

Affärsidé:
Att erbjuda alla typer av företag ett komplett program av dryckes- & varuautomater samt tillbehör med totalservice för att skapa trivsamma kafferaster.

Acapo Pausdrycker är importör av olika automater och
tillhandahåller endast kända varumärken från leverantörer som har en uttalad miljöpolicy och som överensstämmer med de krav man kan ha på ett modernt företag.

Sedan 1970-talet har vi arbetat med utveckling av produkter som har med pausdrycker att göra. Vi har idag ett brett sortiment anpassat för alla typer av företag. Vår målsättning är att erbjuda dig en förbättrad paus. Med plats för både kopp och själ. Varsågod det är serverat!

Kvalitet hela vägen
Med en egen paketeringsavdelning för Acapoprodukter, kan vi ta ansvar för kvalitén i hela produktionskedjan. Vi kontrollerar de inköpta råvarorna kontinuerligt och övervakar all lagring och hantering. Detta är också en garanti för dig som kund. En ytterligare kvalitetsgaranti är att vi är medlemmar i SVENSKA VENDINGFÖRENINGEN. Vårt mål är att alltid ge dig bästa tänkbara dryck i koppen.

Svenska Vendingföreningen
www.vending.se
Med tanke på miljön
Hela vår produktion är miljöanpassad. Vi producerar inga farliga restprodukter och det mesta av vårt sorterade avfall återvinns. Även våra maskiner och patroner är återvinningsbara. Vi deltar aktivt i branchens miljösamarbete och är medlemmar i REPA-registret.
© ACAPO Pausdrycker AB
| Torsåsgatan 8 | 392 39 Kalmar | 0480-240 01 | info@acapo.se |